LYS sonuçları belli oluyor

ÖSYM Başkanı Ali Demir'den LYS sonuçları açıklandı mı, açıklanıyor mu? sorularına cevap bugün saat 13:00'da gelecek.

LYS sonuçları belli oluyor

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçları bugün açıklanacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Ali Demir, saat 13.00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla LYS sonuçlarını açıklayacak.

MAGAZİN TURU

Hülya Avşar gündelikçi oldu

Hülya Avşar, şimdi de yeni bir kısa film projesiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan'la yaptığı Gezi Parkı görüşmesiyle gündeme gelen Hülya Avşar, şimdi de yeni bir kısa film projesiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Hülya Avşar, daha önce kısa filmleriyle ödül almış olan genç yönetmen Hüseyin Eken'in son kısa filmi 'ANA' da rol alarak geleceğin sinemasına destek oldu. Hülya Avşar, 31 yıllık sinema kariyerinde ilk kez kısa metrajlı bir filmde rol aldı.

Survivor'da kazanan belli oldu!

110 gündür milyonları ekran başına çeken Survivor'ın kazananı Hilmi Cem oldu. Cem, 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR'DA BİR İLK YAŞANDI

Böylece Survivor'da ilk kez bir 'gönüllü' şampiyon oldu.

"ŞU ANKİ HALİMİ ANLATAMAM"

Survivor birincisi Hilmi Cem, Acun Ilıcalı'ya sıcağı sıcağına duygularını şöyle anlattı:

"Gerçekten çok mutluyum. İnananımıyorum. Beni destekleyen desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanamıyorum, gerçekten şu an ki halimi anlatamam size"

İlk fotoğraf

Deniz Akkaya ile borsacı sevgilisi Volkan Akçay, önceki akşam ilk kez birlikte objektiflere yansıdı.

Ünlü manken Deniz Akkaya, yaklaşık yedi aydır beraber olduğu borsacı Volkan Akçay'la önceki gece Ulus'taki Sunset adlı restoran çıkışında objektilere yakalandı. Gazetecilere görüntü vermemek için bugüne kadar gittikleri her mekandan ayrı ayrı çıkan ikilinin planı bu kez işe yaramadı. Çift, arkadaşlarıyla yedikleri yemek sonrası yine restorandan yine tek başlarına ayrıldı ancak aynı otomobile yöneldiklerinde flaşlar patladı. Kaçışı sona erdiren bu kareler, Akkaya'nın eski sevgilisi Efe Önbilgin'le barıştığı yönündeki dedikodulara da son noktayı koymuş oldu. Çift, habercilerin sorularını yanıtsız bırakarak hızla uzaklaştı.

İşte Survivor finalistleri

Ümit Karan, Doğukan Manço ve Hilmi Cem arasında oynanan final oyunu büyük çekişmelere sahne oldu.

Aile içi şiddete 1 yıl 7 ay hapis

Oyuncu Gökçe Özyol ile 2 yıl önce evlendiği Gökçe Aytaç Özyol hakkında açılan "Karşılıklı etkili eylem, tehdit ve hakaret" davası, çift şikayetlerini geri çekince düştü.

Ancak, Gökçe Özyol'a, eşinin yüz kemiğini ve burnunu kırdığı gerekçesiyle 1 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

Davanın ilk duruşmasında Gökçe Aytaç Özyol, 2 yıldır evli olduğu Gökçe Özyol'la uzun süredir sorun yaşadığını anlatmış, "Kendisi zaman zaman beni darp edip evi terk ederdi. Tartıştığımız gün karşılıklı birbirimize vurduk. Ben de vurmuş olabilirim" demişti. Kendisini savunan Gökçe Özyol da, "Suç kastım yoktur. Amacım kendimi savunmaktı. Şu an barıştık. Eşim hakkında şikayetimden vazgeçiyorum" diye savunma yapmıştı. Davanın ikinci celsesine, şikayetlerinden vazgeçen her iki taraf da katılmadı. Mahkeme, Aytaç hakkında açılan davanın, şikayetten vazgeçilmesi üzerine düşürüldüğünü karara bağladı. Aynı şekilde Özyol'un da tehdit suçundan beraatına, hakaret suçundan davanın düşürülmesine karar verildi. Ancak ünlü oyuncunun, kasten yaralama suçundan 1 yıl 7 ay 5 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti. Hapis cezası hükmünün açıklanması geri bırakıldı.

Merve de sezonu açtı

Merve Büyüksaraç, hafta sonunda Bodrumlu tatilciler arasına katıldı.

Merve Büyüksaraç da sonunda Bodrum sezonunu açtı. Önceki gün Maça Kızı Beach'te objektife yansıyan ünlü mankenin keyfi yerindeydi.

Tülin Şahin'e tatil yok

Geçtiğimiz günlerde bir dergi için objektif karşısına geçen Tülin Şahin, bu yaz da uzun bir tatil şansı yakalayamayacağını söyledi.

Şahin, "Benim yazın üç ay boyunca tatil yapma gibi bir durumum söz konusu olamıyor. Yazın da çalışmaya devam ediyorum, çünkü yüzü olduğum markaların kış kampanyaları için çekimler başladı. Yaz boyunca yoğun bir tempom olacak" dedi.

'Dublör kız' tanıdık çıktı

Daha bir kaç gün önce çok az kişi adını biliyordu ama şimdi herkes ondan söz ediyor...

39 yaşındaki top model Kate Moss'un dublörü olarak bir kaç gündür magazin gündeminde ilk sırada yer alan genç mankenin kimliği ortaya çıktı. Belki bir çok kişinin dikkatini 'ismi bile bilinmeyen genç dublör' olarak çekti ama Natalie Morris aslında tanıdık biri. Enrique Iglesias'ın Finally Found You adlı klibinde oynayan Natalie Morris, Good Luck Chuck ve The A List adlı filmlerde de kamera karşısına geçti.

ABD'de Oregon'da dünyaya gelen Natalie Morris, 19'uncu yüzyıl Rus edebiyatına ve İran yemeklerine düşkün. Dünyanın önde gelen moda ajanslarından birine bağlı olarak çalışan Morris zaman zaman TV şovlarında da rol alıyor.

Görünüşe göre moda dünyasının önde gelen ajanslarından birine bağlı olarak çalışan Natalie Morris için Kate Moss'un dublorü olmak kariyerinde bir dönüm noktası olacak.

Aynı filmde oynayacaklar

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek, 'Bir Küçük Eylül Meselesi' adlı sinema filminde başrolü üstlendi.

Ay Yapım, senaristliğini ve yönetmenliğini Kerem Deren'in yaptığı yeni bir sinema filmine imza atıyor. Çekimlerine Ağustos ayında Bozcaada'da başlanacak 'Bir Küçük Eylül Meselesi' adlı filmde başrolleri 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle adını duyuran Farah Zeynep Abdullah ve genç oyuncu Engin Akyürek paylaşacak. Film, tatil için Bozcaada'ya giden Eylül ile ada sakini Tekin'in tesadüflerle gelişen aşklarını anlatıyor.

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'i bir araya getiren 'Bir Küçük Eylül Meselesi', romantik bir aşk hikayesini konu alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir